ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

Η εγκληματικότητα έχει μεγαλώσει και απαιτείται να μπαίνουν σε οικίες, εξελιγμένα συστήματα συναγερμού. Επίσης ένα σύστημα συναγερμού θα πρέπει να είναι απλό στη χρήση , αξιόπιστο και λειτουργικό.

Η αξιοπιστία και η ασφάλεια ενός συστήματος συναγερμού εξαρτάται και επηρεάζεται σε μέγιστο βαθμό από τον τρόπο εγκατάστασής και προγραμματισμού του.

Ακόμη και το καλύτερο σύστημα ασφαλείας αν δεν εγκατασταθεί ή προγραμματιστεί σωστά ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά , να δημιουργεί ψευδή συμβάντα συναγερμού και στο τέλος να μην παρέχει καλή ασφάλεια.

Έτσι τα κύρια σημεία όσο αφορά το σύστημα ασφαλείας του σπιτιού σας είναι να υπάρχει σωστή μελέτη ασφαλείας του χώρου, να επιλέγονται συστήματα συναγερμού τα οποία να έχουν προηγηθεί έλεγχους και δοκιμές και τέλος να εγκατασταθούν – προγραμματιστούν με γνώμονα την καλή λειτουργία και την ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειάς σας.

Τα συστήματα συναγερμού που σας προτείνουμε έχουν μελετηθεί και έχουν προηγηθεί έλεγχοι και δοκιμές στο εργαστήριο μας με σκοπό να είμαστε σίγουροι για την αξιοπιστία και την λειτουργία τους.

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε μέσα σε λίγες ώρες ένα σύστημα συναγερμού χωρίς να δημιουργούνται μερεμέτια ή να χρειάζονται πρόσθετες εργασίες στο χώρο σας όπως βαψίματα  , σοβατίσματα κλπ.