ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

satel alarm

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

Η εγκληματικότητα έχει μεγαλώσει και απαιτείται να μπαίνουν σε οικίες, εξελιγμένα συστήματα συναγερμού. Επίσης ένα σύστημα συναγερμού θα πρέπει να είναι απλό στη χρήση , αξιόπιστο και λειτουργικό.

Η αξιοπιστία και η ασφάλεια ενός συστήματος συναγερμού εξαρτάται και επηρεάζεται σε μέγιστο βαθμό από τον τρόπο εγκατάστασής και προγραμματισμού του.

Συνεχίστε την ανάγνωση του “ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ”

Κάμερες

cctv cameres

ΚΑΜΕΡΕΣ

Τεχνικός σύμβουλος έρχεται στον χώρο σας και καταγράφει τα σημεία που μπορούν να τοποθετηθούν οι μονάδες του συστήματος CCTV. Κατόπιν συζήτησης μαζί σας αναλύονται οι ανάγκες για παρακολούθηση και καταγράφονται οι όποιες ιδιαιτερότητες υπάρχουν. Πραγματοποιείται έρευνα υλικών με σκοπό να βρεθούν οι μονάδες οι οποίες θα πληρούν τις προδιαγραφές που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η μελέτη. Μέρος της εύρεσης είναι ο έλεγχος και οι δοκιμές του υλικού.

Smart Home

smart homeΈξυπνα Σπίτια (Smart Home) KNX

Η ανάγκη για άνεση και ευελιξία στη διαχείριση του κλιματισμού, του φωτισμού και των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης –είτε σε μια μονοκατοικία/διαμέρισμα είτε σε ένα συγκρότημα γραφείων– μεγαλώνει διαρκώς.

Την ίδια στιγμή, η αποτελεσματική χρήση της ενέργειας γίνεται ολοένα και πιο σημαντική.

Η μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια, σε συνδυασμό με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με έξυπνο έλεγχο και παρακολούθηση όλων των απαραίτητων προϊόντων Συνεχίστε την ανάγνωση του “Smart Home”

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από το 2006 με εμπειρία στο τομέα τον ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από το 1999.Αναλαμβάνουμε όλα τα είδη των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Με την εμπειρία, την ακεραιότητα, την αξιοπιστία και την επαγγελματική ευθύνη ως βασικά χαρακτηριστικά μας, επενδύουμε σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντα σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας, και παρέχουμε άψογη τεχνική υποστήριξη. Συνεχίστε την ανάγνωση του “ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ”